Åbningstider:

Man, ons, tors, fre: 9.00-17.30​

Tirs: Lukket

lør:10.00-13.00

Søn og hellig dage : 11.00-16.00

Nye modeller​

KNAUS SPORT

KNAUS SPORT er nydesignet til sæson 2014 og fås i 16 grundrids.

Den nye gaskasse med alu.bund supplerer det nye ydre med en valgfri garagedør på grundrids med køjer.

​​

Indvendig har Knaus Sport varme farver blandet med „champagne“ og greb i rustfrit stål. Masser af små detaljer fanger øjet. Siddegruppen profileres af de smarte hjørnereoler, samt en god detalje med et dæksel integreret i siddehynden, så der er let adgang til magasinerne. I flere grundrids vil man også kunne se et helt nyt TV skab lige ved indgangen. Køkkenet fuldendt den nye Sport. Store skuffer, en 40 mm tyk bordplade, og en ny flot indramning af køkkenvinduet fuldender det flotte design. Et stort køleskab og et apoteker-udtræk som option gør

køkkenoplevelsen komplet, og opfordrer til madlavning.

KNAUS SPORT fåes til priser fra kr. 112.900,-


​Se mere om Knaus Sport her.​

KNAUS SÜDWIND

2014 modellerne af Südwind er der indvendigt store forandringer. Det helt nye møbeldesign, nyt indgangsmøbel og det smarte køkken, nyt kromarmatur, kaffemaskine, eller smarte og nyttige ekstra elementer såsom køkken-rulleholder gør køkkenet perfekt udstyret. Nye integrerede kogeblus med optimeret betjening sørger for at komforten også får et ekstra løft. Softclose mekanik og ekstra kraftige beslag på lågerne vidner om , at det ikke kun er det optiske der er tager højde for, men at funktionaliteten og kvalitet også er fulgt med. Den harmoniske afstemte ambientebelysning sørger for den helt rigtige stemning i vognen.

KNAUS SÜDWIND fås i 15 forskellige grundrids til priser fra kr. 139.900,-

​Se mere om Knaus Südwind her.

​​

KNAUS SÜDWIND EXCLUSIVE

Kun et enkelt ord adskiller det nye medlem af KNAUS familien fra sin populære navnebror, men kigger man efter, er forskellen til at tage og føle på. Med sin indvendige mørke eksklusive fremtoning samt det høje niveau på udstyr og komfort, lever denne nye 2014 model i alle henseender op til sin titel som EXCLUSIVE.

​​

SÜDWIND EXCLUSIVE fås i 10 forskellige grundris for op til 7 personer.

​​

KNAUS SÜDWIND EXCLUSIVE fås til priser fra kr. 162.500,-

​Se mere om Knaus Südwind Exclusive her.

​​

KNAUS EUROSTAR

- En autocamper forklædt som campingvogn

​​

Det absolutte højdepunkt i årets modelprogram fra Knaus er uden tvivl den nye Eurostar. Udnævnt ”Autocamper Caravan” forener den sit automotive design med ny banebrydende teknologi. Det nye flagskib er specielt til kunder med store krav til eksklusivitet og masser af funktioner. Den eksklusive karakter på eksteriøret bliver understreget af de specielt designede baglygter med glimmer elementer. Disse nyudviklede baglygter vil i fremtiden også præge resten af Knaus familien.

​​

Derudover byder Eurostar på slagfaste LFI kunststofdele, samt et smart ”bagagerum” hvor alle til og påfyldninger er samlet (Friskvand/230 V). Passende til det automotive ydre, er rammerne omkring støttebenene udført i krom.

​Udvendig præsenterer Knaus Eurostar et helt nyt design, præget af den stilfulde bagende. Indvendig er der tale om et godt sammenkog af luksus og kvalitet, for hos Knaus er det ikke nok kun at se godt ud, der tæller indholdet også.

​​

Se mere om Knaus Eurostar her.

​​